19. juni 2012

Siste planlegging før sommeren (møte 18.06)

Lone, Turid, Espen, Nicolay og Petter møttes for å samle trådene siden sist. Nokså få har betalt og meldt seg på (takk til dere som faktisk har gjort det!), så vi sender ut en ny epost før sommeren. Og forsøker å finne noen flere gamle kjente, men kommer ikke til å bruke så mye krefter til å lete ytterligere. De som savner noen navn på listene oppfordres sterkt til å bidra med å finne manglende kontaktinformasjon.

Vi begynte å tenke litt på "program", og kommer tilbake med detaljer etter sommeren. Neste - og kanskje siste - planleggingsmøte blir mandag 13. august kl. 1900.

Hvis du kan tenke deg å bidra er følgende oppgaver ledige:
  • Finne mimre-, lytte- og dansemusikk
  • Finne gamle bilder og andre minneverdige gjenstander
Si fra til en av oss eller via fgo72@hotmail.com
Nedenfor gjengis epost som gikk ut til alle kjente adresser pr. 22.05:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hei - denne eposten sendes til alle vi så langt har funnet adresse til.
Vi er nå klar for påmedling til høstens Forsøksgym-begivenhet som blir 22.-23. september på www.solobservatoriet.no på Harestua.

Vi håper flest mulig vil melde seg på nå før sommeren så vi får oversikt, og så vi kan sette inn kreftene på å finne dem vi foreløpig ikke har kommet i kontakt med.
Og da kan kanskje du hjelpe til?

Sett inn kr. 500 på konto 2240 10 09853, Turid Næss, Søndre Ålsvegen 306, 2750 Gran, merk med navn og "FGO72". Summen dekker middag lørdag og frokost søndag, samt overnatting. Ta med sengetøy!

Send en epost til fgo72@hotmail.no med beskjed om innbetalingen og navn, gjerne også mobilnummer. Vi er helt avhengige av å kommunisere pr. epost for å holde oversikten! Nærmere info følger på epost og på bloggen http://fgo72.blogspot.com/

Si gjerne fra om du har tanker om programposter, musikalske innslag (vi erindrer opptil flere habile gitarister!) eller andre gode ideer. Og suppler gjerne med navn/kontaktiformasjon til dem vi ikke har verifisert kontakt med. Se lista på bloggen, vi oppdaterer innimellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar