16. apr. 2012

Status pr. 16. april

Planleggingsmøte nummer 2 er gjennomført med Lone, Espen og Petter. (Første møte var før påske)
Navnelista begynner nå å bli ganske god, vi har over 40 navn på folk vi er sikre på gikk på kullet, og av dem er over 20 bekreftet. Oppdatert liste legges ut i løpet av noen dager, fint om flest mulig bekrefter sin eksistens og sender kontaktinfo.

Festen blir på Solobservatoriet på Harestua lørdag 22. til søndag 23. september. Overnatting, middag og søndagsfrokost kommer på totalt 500 kroner, betalingsinfo og nærmere "dagsorden" kommer snart.

Neste planleggingsmøte mandag 21. mai (endret fra 14. mai)kl. 19:00 med Turid (Hansen) Næss på Solobservatoriet; vi ser på fasilitetene og snakker om arrangementet. Si fra hvis du kan/vil være med på møtet.

11. apr. 2012

Har du fått en SMS?

I så fall lurer vi på om vi har truffet rett person; hukommelsen er upålitelig og det er ikke lett å finne igjen folk etter 40 år.
Henvendelsen skyldes at vi tror du er en av oss som gikk på FGO, i kullet 1969-72. Enten vi har truffet eller bommet, håper vi du vil svare med en epost til fgo72(krøllalfa)hotmail(dot)no eller SMS til 97159527 med følgende info:

Enten:
Nei, jeg var ikke del av 1969-72-kullet (oppgi gjerne om du tilhørte et annet kull), pluss NAVN (så sletter vi deg fra de foreløpige listene)

Eller:
Ja, jeg tilhører dette kullet og vil gjerne vite mer om jubileumstreff / er ikke interessert i videre kontakt (stryk/behold det som passer)
Navn:
Epost/mobilnr:
Startet/sluttet år:
Real/engelsklinje: