22. mai 2012

Planleggingsmøte Harestua 21.05

Espen, Lone, Nicolay og Petter dro til Harestua for å besøke Turid og se på fasilitetene og planlegge litt videre. Stedet er - etter vår ringe mening - perfekt for formålet; relativt enkelt utstyrt, langt fra nærmeste nabo, svært vennlig og fleksibelt og delaktig vertskap (Turid), og rikelig mulighet til å slå ut håret og treffe igjen mer eller mindre likesinnete gamle forsøksgymmere.

Vi ble enige om å sende ut endelig "innbydelse" med oppfordring til påmelding og innbetaling - se egen bloggpost nedenfor, og utsendt epost til dem vi har kontakt med. De vi mangler epost til fosøker vi å ringe i løpet av kommende uker. Kjenner du noen av dem vi ikke har registrert som "verifisert", så ta gjerme direkte kontakt med dem og overbring informasjon. All info vil finnes på bloggen og sendes på epost.

Neste planleggingsmøte blir 18. juni kl. 19.00 hjemme hos Petter Thorsrud i Tyrihansveien 12. Bli gjerne med på planleggingen - og gjenoppdag gamle kjente (vi har mye å snakke om, viser det seg).
Si fra om du kommer.

8. mai 2012

Klart for påmelding!

Vi har nå såpass mye på plass at vi åpner for påmelding til festen, som blir 22.-23. september på www.solobservatoriet.no på Harestua.
Sett inn kr. 500 på konto 2240 10 09853, Turid Næss, Søndre Ålsvegen 306, 2750 Gran, merk med navn og "FGO72". Summen dekker middag lørdag og frokost søndag, samt overnatting. Ta med sengetøy!
Send en epost til fgo72@hotmail.no med beskjed om innbetalingen og navn, gjerne også mobilnummer. Vi er helt avhengige av å kommunisere pr. epost for å holde oversikten! Nærmere info følger på epost og her på bloggen.

Vi oppdaterer med ujevne mellomrom oversikten over kullet, inkludert påmeldinger. Hjelp til å kontakte dem vi hittil ikke har nådd, mottas med takk!